15095 PAINT ZOOM - striekacia pištoľ na maľovanie

Popis produktu

Parametre produktu

Produkt nemá žiadne parametre.

Parametre produktu

Produkt nemá žiadne parametre.

Popis produktu

Teraz môžete maľovať ako profesionál a rozlúčiť sa s valčekmi a štetcami a rýchlo a jednoducho získať to najlepšie pokrytie stien, čím sa eliminuje neporiadok spojený s tradičnými metódami maľovania.

S Paint Zoom všetko, čo musíte urobiť, je stlačiť spúšť a maľovať. Paint Zoom funguje za vás – namiesto hodín maľovania štetcom alebo valčekom namaľuje za pár minút. 15m2 natriete za 10 minút.

Farby na akýkoľvek povrch vo vnútri aj vonku. Pomocou Paint Zoom môžete maľovať ploché steny, omietky, tehly, panely, stropy, betón, drevo a mnoho ďalšieho. Vždy získate profesionálny povrch s použitím o 50% menej farby, čo vám ušetrí drahocenný čas a peniaze.

Zariadenie je vyrobené z ultraľahkých odolných materiálov, ktoré vydržia roky a pokročilá technológia zaisťuje dokonalé, jednovrstvové pokrytie.

Na výber sú 3 nastavenia striekania, ktoré vám umožnia dosiahnuť úzke rohy a rohy, kam sa bežný valček nedostane.  

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE:

  • ✅ Napätie: 230V-240V ; 50 Hz
  • ✅ Výkon: 650 W
  • ✅ Striekací výkon: 105 W
  • ✅ Objem nádoby: 800ml
  • ✅ Dĺžka elektrickej hadice: 1,5 m
  • ✅ Otáčky motora: 32 000 ot./min
  • ✅ Hmotnosť: 2,2 kg

 

POZOR!!! Neprekračujte maximálny čas (cca 15-20 minút) pre súvislé natieranie. Môže to spôsobiť prehriatie motora a poškodenie zariadenia.  

SET OBSAHUJE: ☑️ Lakovacia pištoľ ☑️ Hlavná jednotka ☑️ Nádoba na farbu ☑️ Hadica ☑️ Popruh na prenášanie ☑️ Lievik na meranie viskozity

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.